whatsapp x

WhatsApp Number

34609314658

Message
phone x
+34609314658
email x
limpiezas@montoya.cat
Services archivo - Montoya

Arxius: <span>Services</span>

Localització d’arquetes

Detecta arquetes i fosses sèptiques ocultes i també localitzem obstacles i el traçat de les canonades.

Buidatge de fosses sèptiques

Els nostres equips disposen d’depressors d’última tecnologia. Disposem de dues cisternes, una de gran capacitat (9.500 Litres) i una altra de menor capacitat (3.500 Litres) per a llocs de difícil accés.

Neteja i desembussament de sifons

Podem definir els sifons són les canonades que més danys poden causar per la seva embús en quedar completament la finca sense poder evacuar l’aigua de sortida cap al clavegueram general del carrer.

Càmera robotitzada

El nostre robot disposa d'accessoris com; rodes de diferents mides, elevador, focus auxiliars per més il · luminació, i una càmera amb visió 360 º, comptador de metres i sistema auto-nivellant.

Neteja i desembussament de baixants

Els baixants són les canonades verticals que recullen tots els desguassos d’aigües de cuines, banys i pluvials; canalitzen aquesta aigua fins portar-les a les canonades horitzontals que poden estar tant en els sostres dels locals i / o al pàrquing, soterrani.

Neteges preventives

Les neteges preventives són un dels nostres serveis primordials, ja que a la nostra empresa tenim cura dels nostres clients. Tots els nostres anys d’experiència ens han ensenyat que només en oferir el millor servei i seguiment als nostres clients, obtindrem èxit.

Create your account