whatsapp x

WhatsApp Number

34609314658

Message
phone x
+34609314658
email x
limpiezas@montoya.cat
Neteja i desembussaments d'arquetes - Montoya

Neteja i desembussaments d’arquetes

Neteja i desembussaments d’arquetes

La nostra empresa ofereix el servei de desembussament de arquetes amb camió cuba . Les arquetes estan situades a les zones on s’uneixen diversos tubs amb diferents nivells.

Els nostres camions cuba són els millors del mercat ja que sempre estem buscant millorar el nostre servei. Actualitzant els mateixos per poder oferir el millor servei.

En el cas que la finca, casa o local té les arquetes registrades amb la seva tapa d’accés, el desembussament sol ser ràpid sense causar cap tipus d’inundació ni molèsties per als clients.

En el cas contrari, que les arquetes no estan localitzades amb les seves tapes d’accés és un problema, ja que la mànega a pressió s’atura en cada arqueta fins a trobar un tub que de vegades no és el embussat, havent de obrir el sòl per solucionar el problema.

Si no estan localitzades , a la nostra empresa comptem amb un localitzador per trobar el lloc exacte i profunditat en què es troba l’arqueta , creus de canonades i adreces , també si cal es pot visionar amb càmera .

Disposem d’un servei d’urgència .

Per a qualsevol dubte o consulta truqueu-nos al 609 31 46 58 i un dels nostres assessors l’ajudarà en la seva consulta .

Si està interessat en aquest servei, contacti amb nosaltres


    Create your account